Aranyékszer tisztítás, Aranyékszer

A aranyekszer.lapozz.hu oldal Aranyékszer tisztítás kategóriájában 5 oldal található. NULL

Aranyékszerek tisztítása

Nincs olyan háztartás, ahol legalább egy aranyékszer ne lenne. Ezek tisztításához a legmegfelelőbb módszer, ha veszünk egy puha törlőkendőt, vagy arany tisztítókendőt és ezzel tisztogatjuk ékszerünket. Azonban a karikagyűrűket kivéve, nagy számban ékszereink tartalmaznak valamilyen féldrága, vagy drágakövet, amelyeknél általában a kő alatti rész koszolódik el. Ezeket a szennyeződéseket legcélszerűbb egy használaton kívüli fogkefével, illetve egy kis samponos meleg vízzel tisztítani. Hasonlóan tiszta lesz az aranylánc is, ha szappanos forró vízben áztatjuk, alkohollal átmossuk, végül vízzel leöblítjük és megszárítjuk. Van egy speciális aranyfényező módszer is: szúrjunk sok acél gombostűt egymás mellé a kabát ujjába, vagy egy textildarabba olyan sűrűn, hogy összeérjenek, majd dörzsöljük az ékszer felületét a gombostűk oldalához.
tisztasag . wordpress . com
Gyűjteménybe került: '10.08.25, ellenőrzés: '15.10.01.
Oldal módosítás

NLC Fórum- ékszerek tisztítása

Fórumtéma, hozzászólások, hasznos tanácsok az alábbi témában: aranyékszer tisztítás.
nlcafe . hu
Gyűjteménybe került: '10.08.25, ellenőrzés: '15.09.30.
Oldal módosítás

Sárga arany tisztítása házilag

Az aranyra is jó a fogkrém, és sokkal fényesebb lesz tőle, csakúgy mint az ezüst. És az arany is koszolódik, nem az oxidációról kérdeztek! De pl ha a kicsi résekbe bele megy a kosz, vagy picit alább hagy a fénye jót tesz neki a fogkrémes súrolás.
gyakorikerdesek . hu
Gyűjteménybe került: '10.08.25, ellenőrzés: '15.10.02.
Oldal módosítás

Arany tisztító folyadék

A SILBO aranytisztító folyadék kitűnően használható arany ékszerek elszíneződésének az eltávolítására. A tisztítandó tárgyat helyezze a mellékelt kosárba, amivel biztonságosan a folyadékba merítheti. 4-8 perc elteltével vegye ki, és alaposan öblítse át vízzel. Ezután egy puha ronggyal vagy a speciálisan impregnált SILBO törlőkendővel. Szükség esetén ismételje meg többször is a folyadékba helyezést! Figyelem! Kényesebb kövek ( lapis lazuli lazuli, malachit, korall stb. ) és gyöngyös ékszerek esetén ez a folyadék nem használható. Ezüst ékszerek esetében nem alkalmas tisztításra. Mindig megfelelő folyadékot használjon! Gyermekek elől gondosan zárja el! Szembe kerülve azonnal mossa ki és forduljon szakorvoshoz! Termék kiszerelés: 200 ml.
goldatti . hu
Gyűjteménybe került: '10.08.25, ellenőrzés: '15.10.07.
Oldal módosítás

Ékszerek tisztítása, felismerése

Az ember ősidőktől kezdve kedveli az ékszereket. A naturista életmódnak kitűnően megfelel a természetben található egyszerű bogyók, virágok, indák, vagy a különböző színes kavicsok ékszerként való felhasználása. Fiatalok körében ez igen kellemes látvány lehet. Ám bizonyos korban minden hölgy eljut addig, hogy ha már ékszert visel, az legyen valódi ékkő, nemes fém. A valódi ékszer rendkívüli figyelmet érdemel, de csak akkor, ha tiszta, hibátlan. A következőkben néhány ötlet a valódi ékszerek kezelésére: Aranyékszerek tisztítása. Az aranyékszerek a szerint veszítik el gyorsabban vagy lassabban a fényüket, hogy az arany ötvözetében mennyi réz van. Az aranyékszerek tisztítással visszanyerik eredeti ragyogásukat. Az aranyékszer tisztításához egy liter vízbe tegyünk 50 g ammóniák sót, és az így nyert oldatban kifőzzük. Ezzel a módszerrel a legfinomabb aranylánc vagy filigrán ékszer is visszanyeri eredeti ragyogását.
gyogynovenyek . net
Gyűjteménybe került: '10.08.25, ellenőrzés: '15.09.30.
Oldal módosítás

aranyekszer.lapozz.hu aranyekszer.lapozz.hu Oldal beküldése a Aranyékszer témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media